Marlboro M – se lanseaza primele tigari cu marijuana!

Marlboro

Phillip Morris, cel mai mare producator de tigari, a anuntat astazi ca va profita de legalizarea marijuanei si ca va incepe producerea de tigari care sa contina aceasta planta… binefacatoare.  Sub brandul ,,Marlboro M”, tigarile vor fi lansate pe piata mai intai in statele Colorado si Washington, acolo unde consumul de marijuana a fost deja legalizat.

Deja au fost contactati marii producatori de droguri din Mexic si Paraguay, in prezent cele mai mari tari producatoare de marijuana din lume, pentru posibilitatea de a infiinta un cartel de distributie in America de Nord si America de Sud, pentru a simplifica liniile de alimentare.

Din moment ce produsele din tutun sunt in prezent interzise in reclame si promotii in Statele Unite, Phillip Morris a alocat 15 miliarde de dolari pentru bugetul de publicitate doar pentru a promova noul “Marlboro M” si sunt acum de negociere cu retele si editori mari pentru a incepe marketingul produsului la inceputul anului 2015.

Actiunile Phillip Morris au atins un nivel record dupa ce pe piata a ajuns aceasta informative, o actiune crescand de la 83.03 dolari, la 998.00 dolari, in doar cateva ore.<

P.S: Aceasta este o gluma facuta de presa de peste ocean, dar cine stie, intr-o buna zi visul poate fi realitate.
Sursa: bitpress

Adauga un comentariu la acest articol

comentarii

24. ianuarie 2014 by Alexandru Tufan
Categories: International | Tags: , , , , | Leave a comment